LA LIGA

Σεβίλλη: Ο Γκούντελι είναι ο παίκτης θετικός στον κορονοϊό

Sevilla's Nemanja Gudelj, right, fights for the ball with APOEL's Lucas Souza during the Europa League group A soccer match between Sevilla and APOEL Nicosia at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Nemanja Gudelj, right, fights for the ball with APOEL's Lucas Souza during the Europa League group A soccer match between Sevilla and APOEL Nicosia at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε ότι ένας ποδοσφαιριστής της είναι θετικός στον κορονοϊό με τον Νεμάνια Γκούντελι να ενημερώνει λίγες ώρες αργότερα ότι εκείνος είναι το κρούσμα.

Η Σεβίλλη θα πάιξει απέναντι στη Ρόμα για τη φάση των 16 του Europa League με τον νικητή αυτής της αναμέτρησης να διασταυρώνεται με το ζευγάρι Γουλβς - Ολυμπιακός. Ωστόσο, η ομάδα της Ανδαλουσίας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αφού ένας παίκτης της είναι θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ίδια η ομάδα.

Η ταυτότητα του ποδοσφαιριστή έγινε γνωστή λίγες ώρες αργότερα, με τον Νεμάνια Γκούντελι να είναι εκείνος, του οποίου το τεστ είναι θετικό. Ο ίδιος ενημέρωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει συμπτώματα.

"Αφού διαγνώσθηκα με COVID-19, θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά. Δεν έχω συμπτώματα. Ελπίζω να είμαι γρήγορα πίσω με τους συμπαίκτες μου και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εδώ θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε και θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας. Μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους" ανέφερε ο 28χρονος Σέρβος.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ