LA LIGA

Σεβίλλη, Μπέτις και στη... μέση ο Ζοάο Μάριο

Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σεβιγιάνικο ντέρμπι ενόψει για τον Ζοάο Μάριο, που βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την Ίντερ και οδεύει ολοταχώς προς άλλες (ποδοσφαιρικές) πολιτείες.

Στους δύο, ο τρίτος περισσεύει... Κορυφώνεται η μάχη για τα πόδια του Ζοάο Μάριο, καθώς Σεβίλλη και Μπέτις μπαίνουν στην μεταγραφική εξίσωση για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ίντερ.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, οι δύο "αιώνιοι" εχθροί της Ανδαλουσίας ερίζουν για την απόκτηση του 25χρονου επιτελικού χαφ, ώστε να ενισχύσουν τον (νευραλγικό) χώρο του κέντρου.

Ο Στίβεν Ενζονζί θεωρείται "φευγάτος" από το "Σάντσεθ Πιθχουάν" , με τη Σεβίλλη να φροντίζει για την κάλυψη των νώτων της, δίνοντας το... χρίσμα στον Ίβηρα άσο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να "ανθίσει" ποδοσφαιρικά στο Μιλάνο την τελευταία διετία.

Στην κούρσα φαίνεται πως λαμβάνει μέρος και η έτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπος της Ανδαλουσίας, η Μπέτις, η οποία οποία βλέπει στο πρόσωπο του άσου των "νερατζούρι" τον παίκτη που θα επωμιστεί το βάρος της οργάνωσης στον άξονα των "βερδιμπλάνκος".

Δύο συμπολίτισσες μαλώνουν σε ξένο... αχυρώνα, με την έκβαση της μεταγραφικής υπόθεσης να θεωρείται αβέβαιη.

Να σημειωθεί ότι το ιταλικό κλαμπ είχε δαπανήσει 40 εκατ. ευρώ πριν από δύο χρόνια, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή Πορτογάλο από την Σπόρτινγκ, ωστόσο ακόμη... κλαίει τα λεφτά του, καθώς ο πρώην άσος των "λιονταριών" της Λισαβόνας αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενώ το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε να αγωνίζεται δανεικός στη Γουέστ Χαμ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ