LA LIGA

Σεβίλλη - Μπέτις 3-2: Το ντέρμπι βάφτηκε κόκκινο

Sevilla's Munir is hugged by teammate Ever Banega after he scored his side's during their Europa League Round of 16 second leg soccer match between Slavia Praha and Sevilla at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Sevilla's Munir is hugged by teammate Ever Banega after he scored his side's during their Europa League Round of 16 second leg soccer match between Slavia Praha and Sevilla at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας είχε πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, με την Σεβίλλη να υποτάσσει με 3-2 την Μπέτις και να ανεβαίνει στην 4η θέση της βαθμολογίας (VIDEOS).

Ματς-διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", με την Σεβίλλη να επικρατεί 3-2 της άσπονδης συμπολίτισσας Μπέτις και να προσπερνάει την Χετάφε στη μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Χοακίν Καπαρός να προηγείται 1-0 με κεφαλιά του Μουνίρ Ελ Χανταντί, για να ακολουθήσει ομοβροντία τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, με τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά!

Ο Λο Σέλσο ισοφάρισε με πλασέ στο 55', για να γίνει κατόπιν το 2-1 από τον Σαράμπια και το 3-1 με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό από τον Βάθκεθ εκτός περιοχής.

Οι "πράσινοι" της Σεβίλλης μπόρεσαν να μειώσουν στο 82' με τον Τέγιο (πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ) που είχε μπει πέντε λεπτά νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα περισσότερο, με το 3-2 να μένει ως το φινάλε (πρώτη νίκη για την Σεβίλλη απέναντι στη συμπολίτισσα μετά από τρία σερί ματς που δεν τα είχε καταφέρει) και να στέλνει την ομάδα του Καπαρός στην προνομιούχο 4η θέση .

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Νάβας, Μερκάδο, Καρίσο, Εσκουδέρο, Σαράμπια, Μπανέγκα (74' Ρογκ), Βάθκεθ (69' Αλέις Βιδάλ), Μέσα, Μουνίρ Ελ Χανταντί (69' Πρόμες), Μπεν Γεντέρ

ΜΠΕΤΙΣ: Λόπεθ, Μαντί, Φεντάλ, Σίντνεϊ (77' Τέγιο), Έμερσον (68' Χοακίν), Καρβάλιο, Γκουαρδάδο, Φίρπο, Λο Σέλσο, Χεσέ (74' Μόρον), Κανάλες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 13 Απριλίου

Εσπανιόλ - Αλαβές 2-1 (19' Πεδρόσα, 47' αυτ. Λανγκουαρδία / 56' Καλέρι)

Ουέσκα - Μπαρτσελόνα 0-0

Ατλέτικο - Θέλτα 2-0 (42' Γκριζμάν, 74΄Μοράτα)

Σεβίλλη - Μπέτις 3-2 (26' Μουνίρ Ελ Χανταντί, 59' Σαράμπια, 64' Βάθκεθ / 55' Λο Σέλσο, 82' Τέγιο)

Κυριακή 14 Απριλίου

Βαγιαδολίδ - Χετάφε (13:00)

Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο (15:00)

Σοσιεδάδ - Έιμπαρ (17:15)

Ζιρόνα - Βιγιαρεάλ (19:30

Βαλένθια - Λεβάντε (21:45)

Δευτέρα 15 Απριλίου

Λεγκανές - Ρεάλ (22:00)

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ