LA LIGA

Σαούλ: "Τα τελευταία δύο χρόνια ουρούσα αίμα"

Leicester's Riyad Mahrez, left, vies for the ball with Atletico's Saul Niguez during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Leicester's Riyad Mahrez, left, vies for the ball with Atletico's Saul Niguez during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο μέσος της Ατλέτικο, Σαούλ Νίγκεθ, αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς είχε τοποθετημένο καθετήρα και ουρούσε αίμα.

Η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι πάντα αυτό που βλέπουμε στις τηλεοπτικές οθόνες. Ένα γκολ, ένα φάουλ, ένας πανηγυρισμός. Ο μέσος της Ατλέτικο, Σαούλ Νίγκεθ, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα "Mega" εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του κατά τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από χτύπημα που δέχθηκε σε ματς Champions League.

"Τα τελευταία δύο χρόνια παίζω με έναν εσωτερικό καθετήρα. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς ουρούσα αίμα και ήταν άσχημα. Έπαιξα με την υγεία μου για να φορέσω αυτή τη φανέλα", υποστήριξε ο Σαούλ.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2015 μετά από ένα ματς της Ατλέτικο, με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν για το Champions League, όταν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στην αριστερή πλευρά.

Υπέφερε από σπασμούς, δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια του και τα πόδια του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί του τοποθέτησαν έναν εσωτερικό καθετήρα.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ