LA LIGA

Σάλος με τον Νασρί και την κλινική "ντόπινγκ και σεξ"

Σάλος με τον Νασρί και την κλινική "ντόπινγκ και σεξ"

Πρωταγωνιστής σε μία περίεργη υπόθεση βρέθηκε ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος έκανε θεραπεία με βιταμίνες στις ΗΠΑ, αλλά στο twitter του φέρεται να δέχθηκε και σεξουαλικές υπηρεσίες.

Ο λογαριασμός του Σαμίρ Νασρί στο twitter εμφάνισε τον Γάλλο μέσο να περνάει... ευτυχισμένες ημέρες στις ΗΠΑ, όπου έκανε θεραπείες με βιταμίνες και δέχθηκε σεξουαλικές περιποιήσεις από μία κλινική που προσφέρει τα... πάντα.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη για τη φετινή σεζόν έχει εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έχει πάρει άδεια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της Τρίτης έκαναν την εμφάνισή τους στον λογαριασμό του στο twitter περίεργα μηνύματα που σχετίζονται με την επίσκεψή του στην κλινική "Drip Doctors", η οποία παρέχει στους πελάτες της ειδικές θεραπείες με βάση τις βιταμίνες με στόχο την καταπολέμηση του γήρατος.

Η κλινική, μέσω του λογαριασμού της, έκανε ένα tweet για την επιλογή της από ακόμα έναν διάσημο, έχοντας στο παρελθόν περιποιηθεί celebrities όπως ο ράπερ Κρις Μπράουν. "Παρείχαμε στον Σαμίρ Νασρί μία θεραπεία για να διατηρηθεί ενυδατωμένος και στην καλύτερη κατάσταση κατά τη διάρκεια μιας γεμάτης σεζόν με τη Σεβίλλη", ήταν το μήνυμα, συνοδεία φωτογραφίας του παίκτη με την επικεφαλής της κλινικής, Τζαμίλα Σοζαχντάχ.

Σε αυτό το μήνυμα φέρεται να απάντησε ο Νασρί, λέγοντας τα εξής: "Σας παρακαλώ, πείτε στον κόσμο επίσης για την άλλη παράλληλη θεραπεία που μου έδωσε το κορίτσι σας αμέσως μετά από τις βιταμίνες. Μου παρείχατε επίσης πλήρεις σεξουαλικές υπηρεσίες αμέσως μετά. Οπότε παιδιά, φροντίστε να πάρετε αυτές τις υπηρεσίες. Αυτή η π@@@@@α έρχεται και γ@@@@@@ι το ίδιο βράδυ".

Σάλος με τον Νασρί και την κλινική "ντόπινγκ και σεξ"

"Συγγνώμη παιδιά, έπρεπε να πω στον κόσμο ότι η φίλη μου Ανάρα, ήταν μαζί μου όταν έκλεισα το κορίτσι για να μου κάνει τη θεραπεία. Όταν ήρθε, η Ανάρα έφυγε από το δωμάτιο και το κορίτσι ζήτησε το τηλέφωνό μου και να βγούμε μαζί το βράδυ. Μετά συνέχισε και μου παρείχε πλήρεις υπηρεσίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, οπότε διπλασίασε τις υπηρεσίες. Σας ενημερώνω παιδιά για όσα προσφέρουν στο @DripDoctors".

Σάλος με τον Νασρί και την κλινική "ντόπινγκ και σεξ"

Ο... πραγματικός Νασρί φρόντισε να παρέμβει σε αυτήν τη "συζήτηση", γράφοντας στο twitter ότι είχε γίνει χάκινγκ στον λογαριασμό του και έσβησε τα προηγούμενα tweets. Ο... άλλος Νασρί, όμως, συνέχισε το έργο του: "Δυστυχώς, το twitter συνεχίζει να μου σβήνει τα tweets. Αλλά απλά σας λέω ότι εάν είστε στην περιοχή και αισθάνεστε μοναξιά, στείλε μήνυμα στο @DripDoctors".

Tweet διάψευσης έγινε και από την κλινική, ωστόσο τα προβλήματα για τον Νασρί μπορεί να αποδειχθούν μεγαλύτερα. Ο Ρίτσαρντ Ινγκς, πρώην μέλος της υπηρεσίας αντιντόπινγκ της Αυστραλίας, έστειλε μερικά από τα tweets στην ισπανική αντίστοιχη υπηρεσία, με το μήνυμα: "Αυτό ίσως σας ενδιαφέρει".

Η Ισπανική Διεύθυνση για την Υγεία και την Προστασία του Αθλητισμού (AEPSAD) αποφάσισε να ερευνήσει την περίπτωση του παίκτη και τη θεραπεία που δέχθηκε στις ΗΠΑ, αφού οι ενδοφλέβιες ενέσεις επιτρέπονται μόνο εάν το έκχυμα δεν υπερβαίνει τα 50mm και εάν η ουσία δεν βρίσκεται μεταξύ των απαγορευμένων της WADA. "Είναι ένας αθλητής σε μία κλινική που είναι ήδη ύποπτο", ανέφερε πηγή της AEPSAD.

Ο Νασρί είχε ενημερώσει τη Σεβίλλη ότι θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για τις διακοπές του, ωστόσο η κλινική βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Από τον σύλλογο περιμένουν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη επιστροφή του, για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον παίκτη, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν είχε πολύ καλή απόδοση και ήταν ένας από τους στυλοβάτες της αγωνιστικής επιτυχίας των Ανδαλουσιάνων. "Εδώ θα είμαστε, αν και το βρίσκουμε λίγο περίεργο η ίδια η κλινική να διαφημίζει μια θεραπεία που μπορεί να είναι επιβλαβής ή παράνομη", τονίζουν από τον σύλλογο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ