LA LIGA

Ριβάλντο: "Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πάρει Νεϊμάρ η Εμπαπέ"

PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Πεπεισμένος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα στηρίξει την προσπάθεια αντεπίθεσή της με την απόκτηση ενός εκ των Νεϊμάρ η Εμπαπέ έκανε ο Ριβάλντο, ο οποίος μίλησε και για το φόβο ορισμένων παικτών να φορέσουν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε στοιχηματική ιστοσελίδα προχώρησε ο Ριβάλντο, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 1999 να υποστηρίζει πως η Ρεάλ θα κινηθεί για την αγορά ενός εκ των Νεϊμάρ ή Εμπαπέ, να αποκαλύπτει πως ο Νεϊμάρ μετάνιωσε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και να ξεκαθαρίζει πως ο Γκριεζμάν θα έχει δύσκολη αποστολή στο "Camp Nou"...

"Eάν ο Γκριεζμάν πάει στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βγάλει προσωπικότητα για να συναγωνιστεί τον Σουάρες και τον Μέσι. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Πολλοί παίκτες φοβούνται να πάνε στην Μπαρτσελόνα επειδή ο Μέσι είναι το αφεντικό στο Camp Nou.

Στην Ατλέτικο, ο Γκριεζμάν ήταν ο σταρ της ομάδας και αν πάει στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αποδώσει το ίδιο όπως στην Ατλέτικο", δήλωσε αρχικά ο Ριβάλντο, για να αναφερθεί κατόπιν στον Νεϊμάρ και στους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ.

"Είναι προφανές πως ο Νεϊμάρ έκανε λάθος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Αν μιλήσεις στον ίδιο ή στον πατέρα του, θα σου πουν ότι δεν το έχει μετανιώσει, αλλά νομίζω ότι βαθιά μέσα του θα το κάνει. Η Μπαρτσελόνα είναι Μπαρτσελόνα και ο Νεϊμάρ είναι παίκτης για το επίπεδό της.

Είμαι σίγουρος ότι η Ρεάλ θα προσπαθήσει να υπογράψει είτε τον Νεϊμάρ είτε τον Εμπαπέ. Χρειάζεται να πάρουν παίκτες από το πάνω ράφι για να ενισχύσουν την ομάδα. Θέλουν έναν μεγάλο παίκτη που να παίζει καλά και να είναι καθοριστικός και αυ τοί οι δύο θα ταίριαζαν στην Ρεάλ Μαδρίτης".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Εμπαπέ μίλησε για το μέλλον του και έβαλε ζόρια στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ ζήτησε 51 εκατ. ευρώ για να φύγει
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ