LA LIGA

Ριβάλντο: "Η Ρεάλ έχει ανάγκη τον Αζάρ και το αντίστροφο"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πεπεισμένος ότι η μετακίνηση του Εντέν Αζάρ από την Τσελσι στην Ρεάλ θα ωφελήσει σημαντικά τόσο τους Μαδριλένους οσο και τον Βέλγο διεθνή επιθετικό, εμφανίστηκε ο Ριβάλντο.

Λίγα 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για deal αξίας 100.000.000 ευρώ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Εντέν Αζάρ που θα ανακοινωθεί μετά τον τελικό του Europa League που παίρνει μέρος η Τσέλσι, ο Ριβάλντο πήρε θέση.

Ο θρυλικός παλαίμαχος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για αυτό το σενάριο που έχει φουντώσει και δεν δίστασε να τοποθετηθεί, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο deal θα είναι καλό και για τις δύο πλευρές.

"Ειναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τώρα οι δύο πλευρές. Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη μία, μετα από μία άσχημη σεζόν, ανυπομονεί για τέτοιους είδους κινήσεις για να βγάλει αντίδραση τη νεα σεζόν.

Chelsea's Eden Hazard waves to fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Eden Hazard waves to fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Είναι όμως καλη κίνηση και για τον Αζάρ επειδή ψάχνει για μία μεγαλύτερη πρόκληση από την Τσέλσι και η Ρεάλ είναι τέτοια", τόνισε ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 1999. για να προσθέσει:

"Χαρη στην ωριμότητά του και στο χρόνο που έχει περάσει στην Premier League, θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει οσα ξέρει και να αποδείξει τη μεγάλη αξία του".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ