LA LIGA

Record: Την Τρίτη η παρουσίαση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο

Record: Την Τρίτη η παρουσίαση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο

Ο ατζέντης του Ζοάο Φέλιξ, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται σύμφωνα με τη Record στη Μαδρίτη για να σφραγίσει τη μεταγραφή από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο και ο 19χρονος Πορτογάλος διεθνής επιθετικός θα παρουσιαστεί την Τρίτη (18/6) από τους κολτσονέρος.

Στα τελευταία του επεισόδια φαίνεται ότι βρίσκεται το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 19χρονο Πορτογάλο διεθνή επιθετικό της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ.

Σύσσωμος ο πορτογαλικός (A Bola) και ισπανικός Τύπος (Marca) εμφάνιζε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) ως τελειωμένη τη μετακίνηση του Ίβηρα από τους αετούς στους κολτσονέρος, οι οποίοι καταβάλλουν το ποσό τη ρήτρας αγοράς του (120.000.000 ευρώ) από τους αετούς.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας εν συνεχεία έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην "A Bola" που έκανε λόγο για 30% προμήθεια την οποία θα λάμβανε ο Ζόρζε Μέντες.

Τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Πορτογαλία επιμένουν, ωστόσο, ότι η μεταγραφή έχει "κλειδώσει" και ο 19χρονος θα φορέσει άμεσα τη ροχιμπλάνκα φανέλα. Σύμφωνα με τη "Record", μάλιστα, θα παρουσιαστεί εντός της Τρίτης (18/6), καθώς ο πανίσχυρος συμπατριώτης του ατζέντης βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτης και σφραγίζει με υπογραφές το deal.

Η Ατλέτικο είναι η μόνη ομάδα που καταβάλλει το ποσό των 120.000.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του Φέλιξ από την Μπενφίκα. Το γεγονός ότι η "Ατλέτι" δίνει αυτό το ποσό για έναν 19χρονο έχει τη σημειολογία του, καθώς καθίσταται (σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal) η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Το ποσό που θα δαπανηθεί καταρρίπτει το ρεκόρ του προηγούμενου καλοκαιριού (2018), όταν δόθηκαν 72.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 70% των δικαιωμάτων του 23χρονου Γάλλου διεθνή μέσου, Τομά Λεμάρ, από τη Μονακό.

Ο συμπαίκτης των Ελλήνων διεθνών, Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη, αναμένεται άμεσα στη Μαδρίτη για να γίνει το νέο σημείο αναφοράς στο "Wanda Metropolitano". Τη σεζόν που τελείωσε, πέτυχε 15 γκολ σε 26 ματς στην Primeira Liga, ένα σε δύο ματς στο Λιγκ Καπ, ένα σε πέντε ματς στο κύπελλο και τρία σε έξι ματς στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ