LA LIGA

Ρεάλ - Οσασούνα 2-0: Ο Ροντρίγκο μάγεψε με γκολ στο ντεμπούτο του

Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Ροντρίγκο πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Ρεάλ στον αγώνα κόντρα στην Οσασούνα και ξεπλήρωσε τον Ζινεντιν Ζιντάν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γράφοντας το 2-0 (VIDEOS).

Το βράδυ της Κυριακής ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι ο παίκτης που χάρισε στην Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη κόντρα στην Σεβίλλη στο "Πιθχουάν", λίγες ημέρες όμως μετά ήταν η σειρά των πιτσιρικάδων να δώσουν χαρά στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Αρχικά, ήταν ο Βινίσιους εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα στο 36' με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, για να έρθει στο δεύτερο μέρος να αφήσει τη σφραγίδα του ένας ακόμα νεοφερμένος στο "Μπερναμπέου".

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο, καλοκαιρινό απόκτημα από την Σάντος έναντι 45.000.000 ευρώ, με τον 18χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να δέχεται διαγώνια πάσα του Καζεμίρο και να γράφει το 2-0 με ωραίο δεξί σουτ, για να συνδυάσει έτσι ιδανικά την πρώτη του συμμετοχή με τους Μαδριλένους.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Οσασούνα 1-0: Δάκρυσε ο Βινίσιους μετά το γκολ του!
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ