ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Μονιμοποιεί" τον Σολάρι και του ετοιμάζει συμβόλαιο μέχρι το 2020!

Real Madrid's coach Santiago Herman Solari gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Santiago Herman Solari gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Σαντιάγο Σολάρι άρχισε εντυπωσιακά τη θητεία του στον πάγκο της Ρεάλ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης τον επιβραβεύει με συμβόλαιο, που δεν αποκλείεται να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020.

Μετά την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι (την επομένη της ξεγυρισμενης "πεντάρας" από την Μπαρτσελόνα), η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε αμέσως στη... γύρα για την εύρεση του διαδόχου του, ωστόσο δεν άκουσε κάποιο "si" μέσα στα πρώτα 24ωρα και έτσι πήγε στον αγώνα Κυπέλλου με την Μελίγια με υπηρεσιακό προπονητή.

Ποιόν; Τη "σίγουρη" λύση του τεχνικού της Καστίγια (της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ) Σαντιάγο Σολάρι, με τον άλλοτε άσο των "μερένγκες" να κάθεται στον πάγκο τους και να τους οδηγεί στο ντεμπούτο του (31/10) στο επιβλητικό 4-0.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς από τη στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία του Φλορεντίνο Πέρεθ με κάποιον προπονητή, η Ρεάλ πανηγύρισε με εκείνον άλλες τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς που έδωσε απέναντι σε Βαγιαδολίδ και Θέλτα για το πρωτάθλημα (2-0 εντός και 4-2 εκτός αντίστοιχα) και Πλζεν για το Champions League.

Συνολικός απολογισμός για τον Σολάρι; Τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς με απολογισμό γκολ 15-1 και ένα μεγάλο παράσημο, καθώς είναι ο προπονητής με την πιο επιτυχημένη εκκίνηση στα 116 χρόνια ιστορίας του συλλόγου!

Real Madrid's interim coach Santiago Solari attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 30, 2018. Lopetegui was fired by Real Madrid on Monday, and Santiago Solari, coach of Real Madrid B, will take charge for the Copa del Rey match against third-division club Melilla on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's interim coach Santiago Solari attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 30, 2018. Lopetegui was fired by Real Madrid on Monday, and Santiago Solari, coach of Real Madrid B, will take charge for the Copa del Rey match against third-division club Melilla on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα αποτελέσματα εντός γηπέδου αλλά και η καλή γνώμη που έχουν για τον Σολάρι οι παίκτες (οι Βάθκεθ και Οντριοθόλα μίλησαν δημόσια υπέρ του) και η διοίκηση ("είμαι πολύ ευτυχισμένος που τον έχουμε", είπε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Εμίλιο Μπουτραγκένιο) έφεραν μάλιστα τον Αργεντινό σε θέση ισχύος ώστε να κερδίσει συμβόλαιο με την Ρεάλ.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα η "As", η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει λάβει ήδη το full-time συμβόλαιο του Σολάρι από την Ρεάλ, που σημαίνει ότι θα είναι επικεφαλής του προπονητικού τιμ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του καθώς σύμφωνα με τον Τζόσεπ Πεδρερόλ, παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής "Jugones", ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσφέρει στον Σολάρι συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τον πιστεύει για μόνιμη και όχι ως υπηρεσιακή λύση.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσιογράφος εκτιμάει πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς Ρεάλ όπου θα γνωστοποιεί τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του Σολάρι.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "JUGONES" ΓΙΑ ΡΕΑΛ-ΣΟΛΑΡΙ:

Photo Credits: AP Photo/Paul White, AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ