LA LIGA

Ρεάλ - Λεβάντε 3-2: Αγχωτική νίκη στο ντεμπούτο του Αζάρ

Real Madrid's Casemiro celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Casemiro celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Νίκησε 3-2 τη Λεβάντε χάρη σε δύο γκολ του Μπενζεμά και ένα του Καζεμίρο, κι έφθασε στη δεύτερη νίκη της στη σεζόν. Ντεμπούτο χωρίς γκολ για τον Εντέν Αζάρ. (VIDEOS)

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Λεβάντε για την τέταρτη αγωνιστική της ισπανικής Liga και ήδη από το πρώτο ημίχρονο οι μερένγκες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 των γρανότες.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έκανε τα πράγματα εύκολα στην αρχή, αλλά φρόντισε μόνη της να τα κάνει δύσκολα. Είδε τη Λεβάντε να μειώνει με τον Μπόρχα Μαγιοράλ - παίκτη που ανήκει στη Ρεάλ - σε 3-1 στο 49ο λεπτό και τον Μελέρο στο 75ο να κάνει το 3-2. Σκορ που έμελλε να είναι και τελικό.

Οι μερένγκες έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκαν κι έφθασαν στη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν. Ο Εντέν Αζάρ έκανε το ντεμπούτο του με τη βασίλισσα, καθώς στο 60ό λεπτό στη θέση του Καζεμίρο, δεν κατάφερε όμως στο πρώτο του ματς να σκοράρει.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ 25 λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρβαχάλ νίκησε τον Αΐτορ Φερνάντεθ.

Ύστερα από έξι λεπτά (31') ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός διπλασίασε τόσο τα δικά του γκολ, όσο και της ομάδας του υποδεχόμενος την μπάλα μετά από πάσα του Χάμες εντός περιοχής και τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση με το αριστερό.

Ο Καζεμίρο στο 40ό λεπτό έκανε το 3-0 μετά από βραζιλιάνικη συνεργασία. Ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο συμπατριώτης του βρέθηκε στην καρδιά της φιλοξενούμενης άμυνας και διεύρυνε το προβάδισμα.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κλερκ από αριστερά και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μείωσε σε 3-1.

Η Λεβάντε ροκάνισε κι άλλο το προβάδισμα στο 75ο λεπτό, όταν ο Μελέρο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα του Καμπάνια από αριστερά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέλγου γκολκίπερ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ