LA LIGA

Ρεάλ - Έιμπαρ: Με Ράμος και Μαρσέλο στο 3-0

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates his goal with Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates his goal with Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ διεύρυνε σε 3-0 το προβάδισμά της στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο στο 30ό και 36ο λεπτό αντίστοιχα. (VIDEOS)

H Ρεάλ άνοιξε το σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης με την Έιμπαρ στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο χάρη στο όμορφο πλασέ του Τόνι Κρόος, ενώ πήγε στο ημίχρονο με σκορ 3-0.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας διεύρυνε το προβάδισμά της σε 2-0 με τον Σέρχιο Ράμος στο 30ό λεπτό. Ο αρχηγός έκλεψε την μπάλα και αφότου αυτή πέρασε από τα πόδια των Καρίμ Μπενζεμά και Εντέν Αζάρ την έστειλε στα δίχτυα.

Το 3-0 ήλθε από τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο νίκησε τον Ντμίτροβιτς και επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της Ρεάλ στο ματς.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ