LA LIGA

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0: Ξόρκισε το δαίμονα η "βασίλισσα" μετά από επτά σεζόν

Real Madrid's Karim Benzema, cnter, celebrates after scoring his side's first goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real, Panigiriko, AP Images AP IMAGES

Η Ρεάλ με γκολ του Μπενζεμά επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο στο Μπερναμπέου και κέρδισε για πρώτη φορά τους "ροχιμπλάνκος" μετά το 2012. (VIDEO)

Η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο επικρατώντας με 1-0 για την 22η αγωνιστική της La Liga και ξέφυγε 6 βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα που θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Ο Μπενζεμά με γκολ στο 56' ήταν αυτός που ξόρκισε τον κακό δαίμονα της "βασίλισσας" η οποία είχε να κερδίσει από το 2012 τους "ροχιμπλάνκος".

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ήταν κακό με ελάχιστες φάσεις από πλευράς των δύο ομάδων και κρίθηκε με ένα γκολ του Μπενζεμά.

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε με τον Σέρχιο Ράμος δύο φορές αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Ατλέτικο απείλησε και είχε δοκάρι με τον Κορέα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ζιντάν έκανε δύο αλλαγές βάζοντας στο ματς τους Βινίσιους και Λούκας Βάθκεθ και έκανε την ομάδα του περισσότερο επιθετική. Από την άλλη ο Σιμεόνε αναγκάστηκε να βγάλει τον τραυματία Μοράτα.

Στο 56' οι Βινίσιους και Μεντί συνδυάστηκαν υπέροχα με τον Γάλλο μπακ να κάνει τη σέντρα και τον Μπενζεμά με πλασέ να σκοράρει από κοντά. Η Ρεάλ συνέχισε να έχει την υπεροχή στο δεύτερο μέρος αλλά χωρίς να βρει ένα ακόμη τέρμα.

Από την άλλη η Ατλέτικο που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο δεύτερο μέρος δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Κουρτουά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Γρανάδα - Εσπανιόλ 2-1 (38' Ματσίς, 46' Φερνάντες / 27' πεν. Ντε Τομάς)

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0 (56' Μπενζεμά)

Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ (19:30)

Βαλένθια - Θέλτα (22:00)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Λεγκανές - Ρεάλ Σοσιεδάδ (13:00)

Έιμπαρ - Μπέτις (15:00)

Μπιλμπάο - Χετάφε (17:00)

Βιγιαρεάλ - Οσασούνα (19:30)

Σεβίλλη - Αλαβές

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ