LA LIGA

Ράμος: "Σεβόμαστε τη Μπαρτσελόνα, αν και δεν θα κάνουμε pasillo"

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1.  (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Σέρχιο Ράμος αναφέρθηκε στο ότι η Ρεάλ δεν θα κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει ασέβεια στην καταλανική ομάδα.

Η διαφορά που χωρίζει την Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται το ντέρμπι των δύο ομάδων στις 6 Μαΐου να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με το πιο πιθανό σενάριο να αναφέρει πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει κατακτήσει -και μαθηματικά- τον τίτλο έως τότε.

Πράγμα που σημαίνει πως η "Βασίλισσα" θα πρέπει να κάνει... pasillo, δηλαδή οι παίκτες της να σχηματίσουν έναν διάδρομο στον αγωνιστικό χώρο και να χειροκροτούν τους αντιπάλους τους. Κόντρα στις ισπανικές παραδόσεις και το fair play, ο Ζινεντίν Ζιντάν εξήγησε το Σάββατο (7/4) πως δεν πρόκειται να συμβεί πάντως κάτι τέτοιο.

Ο λόγος; " Η Μπαρτσελόνα έσπασε αυτή την παράδοση", τόνισε χαρακτηριστικά, κρατώντας... μανιάτικο το γεγονός πως πριν από μερικούς μήνες η Μπαρτσελόνα είχε αρνηθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν εκείνη κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, μίλησε για το θέμα: "Νομίζω ότι το θέμα έχει μεγεθυνθεί. Δεν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται πραγματικά για το αν θα κάνουμε pasillo ή όχι. Εν πάση περιπτώσει, το σημαντικό είναι πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ