LA LIGA

Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το "Βαγέκας" με Γκριεζμάν

Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το "Βαγέκας" με Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγεκάνο στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι με το χρυσό γκολ του Γκριεζμάν και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας (VIDEOS).

Μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από την Ρεάλ που την έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης κλήθηκε να σηκώσει κεφάλι και να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο και τα κατάφερε.

Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τον Γκριεζμάν και τον γκολκίπερ της Όμπλακ, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε μία επαγγελματική νίκη με 1-0, η οποία της επέτρεψε να βρεθεί και πάλι στη δεύτερη θέση και στο -4 από την Μπαρτσελόνα, έστω και με ματς παραπάνω.

Η φάση που ουσιαστικά έκρινε την έκβαση του αγώνα έλαβε χώρα στο 74', με τον Μοράτα να τροφοδοτεί τον Γκριεζμάν μέσα στην περιοχή της Ράγιο και τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να κάνει το σουτ με το αριστερό, τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντιμιτριέβσκι.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία για τους "ροχιμπλάνκος" μετά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Μπέτις και Ρεάλ ενώ η Ράγιο υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα που την άφησε κάτω από τη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, Τίτο, Γκάλβεζ, Μπα, Αμάτ, Μορένο, Εμπάρμπα (57' Πόθο), Κομεσάνα, Σουάρες, Τρέχο (57' Μπεμπέ), Ντε Τομάς

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Αρίας, Γκοντίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Βιτόλο (60' Ντιέγκο Κόστα), Ρόντρι (75' Σάβιτς), Σαούλ, Κορέα (60' Λεμάρ), Μοράτα, Γκριεζμάν

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Έιμπαρ - Χετάφε 2-2 (67' πεν. 80' Σάρλες / 37' Μάτα, 52' Φούλκιερ)

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Θέλτα - Λεβάντε 1-4 (88' Μέντες / 20' 62' Μοράλες, 40' Κόκε, 89' Μαγιοράλ)

Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (74' Γκριεζμάν)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεγκανές 3-0 (50' 59' Οϊαρθάμπαλ, 75' Χοσέ)

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (21:45)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα (13:00)

Βαλένθια - Εσπανιόλ (17:15)

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (19:30)

Μπέτις - Αλαβές (21:45)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

Ουέσκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ