LA LIGA

Πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παίρνει η Μπέτις

Πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παίρνει η Μπέτις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα της Μπέτις θα φορά πιθανότατα από το Δεκέμβριο - όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του με τη New England Revolution - ο 30χρονος Γάλλος πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κλοντ Ντιελνά.

Ολυμπιακός και Μπέτις προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο Europa League, καθώς θ' αναμετρηθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20/9, 22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν πρόσφατα πρώην παίκτη των "βερδιμπλάνκος" (Ναουέλ), αλλά και η ομάδα της Σεβίλλης ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της πρώην παίκτη της ομάδας του Πειραιά.

Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Κλοντ Ντιελνά, μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την ομάδα του MLS, New England Revolution, και καθώς το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ανδαλουσιάνων σύμφωνα με γαλλικό και ισπανικό Τύπο.

Ο Ντιελνά ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν, ακολούθησαν οι Λοριάν και Ίστρ και το 2012 ήλθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό (δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς). Έμεινε στον Πειραιά μέχρι 2014, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σεντάν κι Αζαξιό. Έπειτα, αγωνίστηκε σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ