LA LIGA

Προς επιστροφή στη Βαλένθια ο Μάτα

Leicester's Daniel Drinkwater, left, and Manchester United's Juan Mata battle for the ball during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's Daniel Drinkwater, left, and Manchester United's Juan Mata battle for the ball during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η έλευση του Αλέξις Σάντσες περιορίζει το χώρο και το χρόνο του Χουάν Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την επιστροφή του Ισπανού στη Βαλένθια να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Κοντά στην επιστροφή του στη Βαλένθια βρίσκεται ο Χουάν Μάτα σύμφωνα με την "Daily Mail". Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός βλέπει το χώρο και το χρόνο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιορίζεται σημαντικά μετά την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο κι έτσι θα μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί (καθώς απομένουν έξι μήνες συνεργασίας) τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Ο Μάτα επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του και η πόρτα της πρώην του ομάδας είναι πάντα ανοικτή.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί - σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου - είναι εάν θα ενταχθεί άμεσα στις "νυχτερίδες" ή από το καλοκαίρι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2007 πήγε στη Βαλένθια, όπου κι έμεινε μέχρι το 2011. Από εκείνη τη χρονιά κι έπειτα είναι κάτοικος Αγγλίας. Πρώτα για λογαριασμό της Τσέλσι κι από το 2014 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ