LA LIGA

Προπονητής του Σιόβα ο Πογέτ

Προπονητής του Σιόβα ο Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ουραγού της Primera, Λεγκανές, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας.

H Λεγκανές βρήκε το διάδοχο του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο στο πρόσωπο ενός επίσης Νοτιοαμερικανού. Ο Ουρουγουανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ (2015-16), Γκουστάβο Πογέτ, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των πεπινέρος κι αντικαθιστά τον Αργεντινό.

Ο Πογέτ επιστρέφει στην Ισπανία μετά το 2016, όταν είχε βρεθεί στον πάγκο της Μπέτις. Απομακρύνθηκε, ωστόσο, λίγα ματς μετά από την έναρξη της σεζόν. Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου βρέθηκε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την επιστροφή του στην Ένωση προκειμένου ν' αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Καρντόζο, αλλά οι δυο πλευρές βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Το έργο του πρώην παίκτη των Γκρενόμπλ, Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, Σαραγόσα, Τσέλσι και Τότεναμ, καθώς και πρώην προπονητή των Μπράιτον, Σάντερλαντ, Σανγκάη Σενχούα και Μπορντό είναι δύσκολο. Η "Λέγκα" έχει συγκεντρώσει μετά από εννιά ματς μόλις δυο βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση της βαθμολογίας της ισπανικής Liga.

Στην ισπανική πρωτεύουσα θα συναντήσει και τον 31χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Σιόβα, οποίος έχει οκτώ συμμετοχές στην Primera.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ