LA LIGA

Προπονητής της Ντεπορτίβο ο Ζέεντορφ

AC Milan coach Clarence Seedorf, of the Netherlands, gestures during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 18, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Clarence Seedorf, of the Netherlands, gestures during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 18, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ συμφώνησε με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θα είναι ο νέος της προπονητής, αντικαθιστώντας τον Κριστόμπαλ

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα είναι ο τρίτος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Κλάρενς Ζέεντορφ, μετά τις Μίλαν και Shenzhen (Κίνα).

Ο Ολλανδός συμφώνησε με τον ισπανικό σύλλογο και την Δευτέρα θα είναι στην Γαλικία για να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι μέχρι το καλοκαίρι.

Και στη Μίλαν είχε μείνει 5 μήνες (το 2014) και στη Shenzhen (το 2016), χωρίς επιτυχία, ενώ στην "Ντέπορ" θα αντικαταστήσει τον Κριστόμπαλ που απολύθηκε μετά την "5άρα" της Παρασκευής απ' τη Σοθιεδάδ.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ