LA LIGA

"Πόλεμος" στα διοικητικά της Βαλένθια

"Πόλεμος" στα διοικητικά της Βαλένθια

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Μιγκέλ Θορίο, είναι έτοιμος να βάλει...φωτιά στα διοικητικά ερχόμενος σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Λιμ. Διαβάστε για την ανατρεπτική κίνηση που έκανε.

Μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Βαλένθια από τον Πίτερ Λιμ όλοι πίστευαν πως θα επανέλθει η ηρεμία αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Μιγκέλ Θορίο, ανακοίνωσε τη δημιουργία της "Platforma Marea Valencianista" που έχει ως στόχο να "εκθρονίσει" τον Λιμ μαζί με όποιον άλλον έχει φέρει στην ομάδα.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε πως: "Στόχος μας δεν είναι να βλάψουμε την ομάδα, αλλά τον Λιμ, τον Μέντες και το σύστημα που δημιούργησαν. Είναι μια διοίκηση διεφθαρμένη που ο μόνος στόχος της είναι να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ο Λιμ δεν έχει κάνει τίποτα από όσα έχει υποσχεθεί και ίσως δεν τα κάνει ποτέ".

Η διοίκηση των "νυχτερίδων" προχώρησε με την σειρά της σε ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής : "Οι κατηγορίες που κ. Θορίο δεν έχουν καμία βάση καθώς απουσιάζει από τα διοικητικά της ομάδας πολλά χρόνια και γνωρίζει μόνο όσα δημοσιοποιούνται. Σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά και να τον αποτρέψουμε από το να βλάψει την ομάδα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ