LA LIGA

"Πνίγηκε" στις αγκαλιές των φιλάθλων της Σεβίλλης ο Σαμπαόλι

"Πνίγηκε" στις αγκαλιές των φιλάθλων της Σεβίλλης ο Σαμπαόλι

Ο Χόρχε Σαμπαόλι γνώρισε την απόλυτη αποθέωση μετά από τη νίκη της Σεβίλλης στην έδρα της Μπέτις στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας. Οι φίλαθλοι τον... έπνιξαν στις αγκαλιές, με τον ίδιο να φωνάζει συνθήματα! (video)

Μία νίκη στο Derbi sevillano, μέσα στην έδρα της Μπέτις και μάλιστα με ανατροπή είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε φίλο της Σεβίλλης. Αυτό έγινε πραγματικότητα το απόγευμα του Σαββάτου και η επιστροφή της αποστολής του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο έτυχε της υποδοχής που έπρεπε.

Πρώτος από το πούλμαν των θριαμβευτών εξήλθε ο "αρχιτέκτονας" της φετινής εκπληκτικής ομάδας, που με τη νίκη 2-1 πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division. Ο Χόρχε Σαμπαόλι έγινε δεκτός με αποθέωση, αγκαλιές, φιλιά και συνθήματα, στα οποία απαντούσε και ο ίδιος με... κραυγές, καθώς προσπαθούσε να προχωρήσει προς τα ενδότερα των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε μιλήσει στο Sport24.gr και είχε αποκαλύψει το φετινό μυστικό της επιτυχίας.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ