LA LIGA

Πλησιάζει στη Σεβίλλη ο Νολίτο

Crystal Palace's Joel Ward, left, competes for the ball with Manchester City's Nolito during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Crystal Palace's Joel Ward, left, competes for the ball with Manchester City's Nolito during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Νολίτο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ισπανία για τη Σεβίλλη, ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους "νερβιονένσες" να διατηρούν οψιόν αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Όσκαρ Άριας, συναντήθηκε πριν από μία εβδομάδα με τον 30χρονο διεθνή Ισπανό φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Νολίτο, κι έκανε την πρώτη απόπειρα να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των "νερβιονένσες".

Ακολούθησαν κι άλλες συναντήσεις και φαίνεται ότι ο Ίβηρας πείστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σεβίλλης.

Ο Νολίτο προσεγγίστηκε κι από την πρώην του ομάδα, Θέλτα, αλλά προτίμησε να μην επιστρέψει στη Γαλικία και να κατηφορίσει προς την Ανδαλουσία.

Μένει, πλέον, να συμφωνήσουν Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Ανδαλουσιάνοι θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας ωστόσο οψιόν αγοράς μετά το πέρας αυτού.

Ο Νολίτο έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Γρανάδα και Θέλτα, ενώ από πέρυσι αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ