LA LIGA

Πιθανή αναβολή του Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας

FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball against Las Palma's Pedro Bigas during a Spanish La Liga soccer match at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spain's Canary islands, Sunday May 14, 2017. (AP Photo/Lucas de Leon)
FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball against Las Palma's Pedro Bigas during a Spanish La Liga soccer match at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spain's Canary islands, Sunday May 14, 2017. (AP Photo/Lucas de Leon) AP PHOTO/LUCAS DE LEON

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λας Πάλμας για την 7η αγωνιστική της La Liga (1/10, 17:15) ωστόσο η αναμέτρηση ενδέχεται να αναβληθεί λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Την Κυριακή (1/10) διεξάγεται το δημοψήφισμα με αντικείμενο την ανεξαρτησία της Καταλονίας από το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να προκύψουν πολιτικές, αθλητικές και κοινωνικές αλλαγές στην Ισπανία.

Την ίδια ημέρα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λας Πάλμας για την 7η αγωνιστική της La Liga (17:15), αλλά η όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" η αναμέτρηση ενδέχεται να αναβληθεί λόγω της μικρής διαθεσιμότητας αστυνομικών.

Κι αυτό γιατί ο κύριος όγκος των αστυνομικών δυνάμεων προορίζεται την εγγύηση της ασφάλειας και της ομαλής διεξαγωγής του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Η οριστική απόφαση για την τύχη του προγραμματισμένου για την Κυριακή ματς θα ληφθεί την Πέμπτη (28/9) στη συνεδρίαση των εμπλεκομένων επιτροπών στη Βαρκελώνη (13:00, ώρα Ελλάδας).

Photo credits: AP Photo/Lucas de Leon

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ