LA LIGA

Πιο... κουρασμένη η Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πιο... κουρασμένη η Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο ημέρες πριν το "Clasico", η ισπανική ιστοσελίδα El Mundo Deportivo μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής των διεθνών παικτών Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με τις Εθνικές τους ομάδες. Το αποτέλεσμα δεν εκπλήσσει...

Η Μπαρτσελόνα είχε 11 παίκτες να αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μόλις 5 παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη η αναβολή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ισπανία έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν για το "Clasico" στον Πικέ, τον Άλμπα, τον Μπαρτρά, τον Ινιέστα και τον Μπουσκέτς.

Μπαρτσελόνα (1302 λεπτά)

1. Νεϊμάρ (Βραζιλία 180 λεπτά): Αγωνίστηκε βασικός στην δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λατινική Αμερική με αντιπάλους την Αργεντινή (1-1) και το Περού (νίκη 3-0)

2. Ντάνι Άλβες (Βραζιλία 180 λεπτά): Βασικός και αναντικατάστατος στη Βραζιλία του Ντούνγκα καθώς αγωνίστηκε στους αγώνες με αντιπάλους την Αργεντινή (1-1) αλλά και με το Περού (νίκη 3-0).

3. Χαβιέρ Μαστσεράνο (Αργεντινή 180 λεπτά): Δεν βγαίνει από το κέντρο της Αργεντινής παρά μόνο αν τραυματιστεί. Γι' αυτό και αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με τη Βραζιλία (1-1) και στη νίκη της "αλμπισελέστε" με 1-0 με αντίπαλο την Κολομβία.

4. Κλαούντιο Μπράβο (Χιλή 180 λεπτά): Βασικός στη Μπαρτσελόνα βασικός και στη Χιλή. Έπαιξε στα δυο παιχνίδια της ομάδας του με την Κολομβία (1-1) και στην ήττα με 3-0 από την Ουρουγουάη.

5. Αρντά Τουράν* (Τουρκία 180 λεπτά): Αρχηγός της εθνικής Τουρκίας όπως είναι λογικό δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Έπαιξε βασικός στη νίκη της ομάδας του στο Κατάρ με 2-1 και στη λευκή ισοπαλία με την Ελλάδα.

6. Ζεράρ Πικέ (Ισπανία 90 λεπτά): Ένα φιλικό έδωσε η Ισπανία καθώς αναβλήθηκε αυτό με το Βέλγιο. Βασικός στη νίκη της "φούρια ρόχα" με 2-0 με αντίπαλο την Αγγλία.

7. Ζόρντι Άλμπα (Ισπανία 90 λεπτα): Όπως και ο Πικέ έπαιξε σε όλο τον αγώνα κόντρα στην Αγγλία.

8. Μαρκ Μπαρτρά (Ισπανία 82 λεπτά): Έπαιξε για 82 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 2-0 απέναντι στην Αγγλία πριν αντικατασταθεί από τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

9. Σέρχιο Μπουσκέτς (Ισπανία 78 λεπτά): Έπαιξε κι αυτός στο μοναδικό φιλικό της Ισπανίας με την Αγγλία πριν αντικατασταθεί στο 78ο λεπτό από τον Κόκε.

10. Ινιέστα (Ισπανία 45 λεπτά): Αγωνίστηκε μόλις ένα ημίχρονο καθώς αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Νολίτο.

11. Μουνίρ (Ισπανία Κ-21 17 λεπτά):Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ινιάκι Ουίλιαμς στο 73ο λεπτό στη νίκη της Ισπανίας Κ-21 με 5-0 επί της Γεωργίας.

*Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους αγώνες της Μπαρτσελόνα λόγω της τιμωρίας από τη FIFA.

Ρεάλ Μαδρίτης (610 λεπτά)

1. Ραφαέλ Βαράν (Γαλλία 180 λεπτά): Με πολλές πιθανότητες να παίξει βασικό στο "Clasico" ο νεαρός Γάλλος έπαιξε βασικός στη νίκη της Γαλλίας με 2-0 κόντρα στη Γερμανία αλλά και στην ήττα με το ίδιο σκορ από την Αγγλία.

2. Χάμες Ροντρίγκες (Κολομβία 180 λεπτά): Βασικό γρανάζι στη μηχανή του Χοσέ Πέκερμαν έπαιξε και στα 2 παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Χιλή (1-1) και με την Αργεντινή (ήττα 1-0).

3. Πέπε (Πορτογαλία 90 λεπτά): Μια συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα της Πορτογαλίας στην ήττα της ομάδας του με 1-0 από τη Ρωσία.

4. Ματέο Κόβατσιτς (Κροατία Κ-21 90 λεπτά): Έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα στην ήττα την Κροατίας Κ-21 από την αντίστοιχη της Ισπανίας με 3-2.

5. Ντένις Τσερίσεφ (Ρωσία 70 λεπτά): Αγωνίστηκε για 70 λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Άρτεμ Τζιούμπα στην ήττα της Ρωσίας από την Κροατία με 3-1.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ