LA LIGA

Πήρε εξιτήριο ο Τόρες

Πήρε εξιτήριο ο Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες πήρε εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής (03/03) και κατά την έξοδό του απ' το νοσοκομείο τόνισε πως σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ατλέτικο.

Τέλος καλό, όλα καλά σε ό,τι αφορά στην περιπέτεια της υγείας του Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός φορ τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (02/03) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό ο 33χρονος στράικερ συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του. Το συμβάν προκάλεσε την έντονη ανησυχία των συμπαικτών, αλλά και των αντιπάλων του, οι οποίοι ζούσαν με μεγάλη αγωνία τις κρίσιμες στιγμές.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του. Παρ' όλα αυτά, παρέμεινε υπό ιατρική παρακολούθηση και το πρωί της Παρασκευής (03/03) πέρασε από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο απ' ένα κρανιοεγκεφαλικό τραύμα, το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία.

Γι' αυτό το λόγο, οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο. Μάλιστα, κατά την έξοδό του, ο "Ελ Νίνιο" υποστήριξε πως σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα είναι εντάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους παίκτες της Ντεπορτίβο και τους φιλάθλους για την αντίδρασή τους. Ευτυχώς, ήταν απλά ένας φόβος που πέρασε. Πλέον, μετράω τις ημέρες για να επιστρέψω στη δράση.

Θυμάμαι μέχρι την στιγμή της σύγκρουσης. Πριν μερικά χρόνια είχα υποστεί παρόμοιο τραυματισμό, αλλά ήταν χειρότερος. Ανέκτησα τις αισθήσεις μου στο ασθενοφόρο και μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί", ήταν το σχόλιό του.

Θυμηθείτε την στιγμή του τραυματισμού:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ