LA LIGA

Πέθανε οπαδός της Βαλένθια πανηγυρίζοντας το γκολ επί της Μπαρτσελόνα

Πέθανε οπαδός της Βαλένθια πανηγυρίζοντας το γκολ επί της Μπαρτσελόνα

Ένας 43χρονος οπαδός της Βαλένθια υπέστη καρδιακή προσβολή στους πανηγυρισμούς για το γκολ της ισοφάρισης επί της Μπαρτσελόνα και παρά τις πρώτες βοήθειες έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Το Σάββατο (5/12) το βράδυ οι παίκτες της Βαλένθια πανηγύρισαν σαν νίκη την ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια που ήρθε μετά το γκολ του Σάντι Μίνα λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα όμως στις εξέδρες του Μεστάγια εξελίχθηκε μια τραγική ιστορία αφού ένας 43χρονος οπαδός των "νυχτερίδων" υπέστη καρδιακή προσβολή και λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Όπως αναφέρουν τα Ισπανικά δημοσιεύματα ο άτυχος φίλαθλος υπέστη το καρδιακό επεισόδιο στην διάρκεια των πανηγυρισμών του για το γκολ του Σάντι Μίνα, άμεσα οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία στο νοσοκομείο της πόλης αλλά εξέπνευσε λίγο πριν τις 12 τα ξημερώματα.

Η Βαλένθια μάλιστα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

"Η Βαλένθια εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον απροσδόκητο χαμό ενός οπαδού της μετά το ματς στο Μεστάγια. Ο σύλλογος θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος και συμμερίζεται τη θλίψη όλων των οικείων του".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ