LA LIGA

Πανηγύρισε τη νίκη της Ζιρόνα ο Πουτζδεμόν

Catalan President Carles Puigdemont sings the Catalan anthem inside the parliament after a vote on independence in Barcelona, Spain, Friday, Oct. 27, 2017. Catalonia's regional parliament has passed a motion saying they are establishing an independent Catalan Republic.(AP Photo/Manu Fernandez)
Catalan President Carles Puigdemont sings the Catalan anthem inside the parliament after a vote on independence in Barcelona, Spain, Friday, Oct. 27, 2017. Catalonia's regional parliament has passed a motion saying they are establishing an independent Catalan Republic.(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την επικράτηση της Ζιρόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μέσω social media o Κάρλες Πουτζδεμόν, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ζιρόνα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (29/10) επικράτησε με σκορ 2-1 της Ρεάλ στο "Montilivi", αφήνοντας τους "μερένγκες" 8 βαθμούς πίσω απ' την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλες Πουτζδεμόν, εκτός από πρόεδρος της Καταλονίας (τον καθαίρεσε ο Ραχόι) που έφερε για τα καλά στο προσκήνιο το θέμα της ανεξαρτησίας από την Ισπανία, είναι και πρώην πρόεδρος της Ζιρόνα, επομένως είχε ένα καλό λόγο να πανηγυρίσει τη νίκη αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα.

Δύo tweets μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αποτύπωσαν τον τρόπο που υποδέχθηκε ο Πουτζδεμόν το αποτέλεσμα στο "Montilivi".

"Μεγάλη Ζιρόνα, κέρδισε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης. Συγχαρητήρια, συνεχίζουμε!", έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση και ακολούθησε μια ακόμη:

"Η νίκη της Ζιρόνα απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου είναι ένα παράδειγμα και σημείο αναφοράς για πολλές καταστάσεις", υποστήριξε... κλείνοντας το μάτι ο Πουτζδεμόν.

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ