LA LIGA

Πάει για Μπελχαντά η Σεβίλλη

Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο, υπέδειξε την απόκτηση του 27χρονου Γαλλομαροκινού μεσοεπιθετικού, Γιουνές Μπελχαντά, τον οποίον δημοσιεύματα έφεραν στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Πιστή στο "γαλλικό μοντέλο" παραμένει η Σεβίλλη, παρά την αποχώρηση του Μόντσι. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κινείται για έναν ακόμη Γάλλο (αλλά διεθνή Μαροκινό), κατόπιν υπόδειξης του νέου τεχνικού της, Εδουάρδο Μπερίσο.

Ο "Τότο" ζήτησε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, Γιουνές Μπελχαντά, τον οποίον δημοσιεύματα έφεραν στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στη Νερβιόν έχουν αποφασίσει να μην του χαλάσουν χατήρι και προσφέρουν το ποσό των 8.000.000 ευρώ στην Ντινάμο Κιέβου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη "Marca", δεν... "παίζουν" μόνοι τους. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Βαλένθια και η Γαλατάσαράι.

Ο Μπελχαντά γεννήθηκε στην Αβινιόν και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μονπελιέ. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και μετά από μια τετραετία τον απέκτησε η Ντινάμο Κιέβου μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σάλκε και Νις (στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν που μόλις τελείωσε).

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ