LA LIGA

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να μείνει εκτός πάγκων την επόμενη σεζόν

Athletic Bilbao's  manager Ernesto Valverde, gives instructions during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan. 5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1.(AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, gives instructions during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan. 5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1.(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Σε "σίριαλ" εξελίσσεται το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πάγκων τη σεζόν 2017 - 2018, αλλά όχι για λόγους ξεκούρασης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό το σενάριο καταρρέει μέρα με τη μέρα.

Αυτό συμβαίνει διότι ο Ισπανός τεχνικός βλέπει ως εξαιρετικά ελκυστική την προοπτική της Premier League και όπως υποστηρίζει η καταλανική " Sport", είναι πρόθυμος να περιμένει για μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, μένοντας εκτός πάγκων για τη σεζόν 2017 - 2018.

Φυσικά, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να ξεχάσουν τον 53χρονο και να επικεντρωθούν στους άλλους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στο "Camp Nou".

Μάλιστα, δεδομένου ότι θέλουν το θέμα να έχει κλείσει μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας περιόδου υπό την παρουσία του νέου προπονητή, θα χρειαστεί να δράσουν σχετικά γρήγορα.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατέστερος είναι ο Εδουάρδο Μπερίσο της Θέλτα, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην παρούσα φάση.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ