LA LIGA

Ο Στιβ Νας πανηγύρισε με σαμπάνιες την άνοδο της Μαγιόρκα στη La Liga

Ο Στιβ Νας πανηγύρισε με σαμπάνιες την άνοδο της Μαγιόρκα στη La Liga

Ο Στιβ Νας τρελάθηκε με την άνοδο της Μαγιόρκα στη La Liga για πρώτη φορά μετά το 2013 και το πανηγύρισε έξαλλα, ανοίγοντας σαμπάνιες μαζί τον εκ των συνιδιοκτητών της ομάδας, Στιούαρτ Χόλντεν. (VIDEO)

Μεγάλη ανατροπή που της έδωσε το εισιτήριο για την επιστροφή της στη La Liga της επόμενης περιόδου πέτυχε η Μαγιόρκα. Οι "νησιώτες", αν και έχασαν στο πρώτο ματς με 2-0 από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας 3-0 στην έδρα τους!

Έτσι, η Μαγιόρκα επιστρέφει στην La Liga ύστερα από έξι χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική άνοδος για την ομάδα, η οποία πριν δυο σεζόν έπαιζε στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Πέρα από τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος βρέθηκε στην "Palma de Mallorca" το βράδυ της Κυριακής και έζησε από κοντά τον θρίαμβο της Μαγιόρκα, πανηγυρίζοντας για το επίτευγμά της, το χάρηκε δεόντως και ο ιδιοκτήτης της, Στιβ Νας. Ο Καναδός τρελάθηκε από τη χαρά του και πανηγύρισε με σαμπάνιες την άνοδο της Μαγιόρκα στη μεγάλη κατηγορία.

Ο πρώην πόιντ γκαρντ των Φοίνιξ Σανς και των Λος Άντζελες Λέικερς μαζί με τον άλλοτε... εργοδότη του στους "Ήλιους", Ρόμπερτ Σάρβερ, είχαν αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μαγιόρκα τον Ιανουάριο του 2016, δίνοντας ως αντάλλαγμα το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ. Συνιδιοκτήτης είναι και ο 34χρονος, Στιούαρτ Χόλντεν, ο οποίος ήταν μαζί με τον Νας στους χθεσινοβραδινούς (23/6) πανηγυρισμούς.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ