LA LIGA

O Σιμεόνε αρνήθηκε μυθική πρόταση για χάρη της Ατλέτικο

Atletico coach Diego Simeone gives instructions to his players during a Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and PSV Eindhoven at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico coach Diego Simeone gives instructions to his players during a Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and PSV Eindhoven at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ντιέγκο Σιμεόνε παραχώρησε συνέντευξη στην "AS" και αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε τεράστια πρόταση απ' άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, καθώς ήθελε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το μέλλον του Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στην Ισπανία, αφού η απόφαση του Αργεντινού το περασμένο καλοκαίρι να μειώσει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με την Ατλέτικο απ' το 2020 στο 2018, φούντωσε τις φήμες περί αποχώρησής του.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα " AS", μίλησε για τις σκέψεις του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως απέρριψε πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ από άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, καθώς ήθελε να παραμείνει στους "ροχιμπλάνκος".

"Καθ' οδόν για τη συνέντευξη Τύπου, έπρεπε να περάσω μπροστά απ' τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου υπήρχαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί. Ένιωσα τεράστιο πόνο και άρχισα να σκέφτομαι πως η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη και δεν θα είναι εύκολο να παρακινήσω ξανά τους παίκτες μου.

Είπα αυτό που σκεφτόμουν. Είναι τόσο κακό; Πρέπει να ξέρετε πως αν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα θα είχα 35.000.000 λόγους! 35.000.000! Άλλα δεν έφυγα επειδή δεν ήθελα", ανέφερε ο "Τσόλο".

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα που προσέφερε 35.000.000 ευρώ στον Σιμεόνε ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, προτού καταλήξει στον Ουνάι Έμερι. Θυμίζουμε πως ο Σιμεόνε βρίσκεται στο "Βιθέντε Καλδερόν" απ' το 2011, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Ατλέτικο να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013/14, καθώς και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League το 2014 και το 2016, όπου έχασε το τρόπαιο και στις δύο περιπτώσεις απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρωτοσέλιδο της AS:

O Σιμεόνε αρνήθηκε μυθική πρόταση για χάρη της Ατλέτικο

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ