LA LIGA

Ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αγοράσει την Βαγιαδολίδ!

Ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αγοράσει την Βαγιαδολίδ!

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος είναι πολύ κοντά στο να γίνει το νέο αφεντικό της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Διαβάστε το ποσό εξαγοράς του συλλόγου.

Είναι σίγουρα μία κίνηση που ταράζει τα ποδοσφαιρικά νερά της ισπανικής La Liga και σίγουρα τραβάει πάνω της τα φώτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο μεγάλος σταρ του παρελθόντος και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων δεκαετιών, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, αναμένεται να είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ισπανικής Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Το 41χρονο "φαινόμενο" έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ και αναμένεται να γίνει δεκτή από την τωρινή διοίκηση της ομάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca, ο Ρονάλντο θα είναι το νέο αφεντικό της καστιγιάνικης ομάδας, ωστόσο ο Κάρλος Σουάρεζ θα παραμείνει Πρόεδρος και CEO της Βαγιαδολίδ.

Εδώ και μήνες ο Μεξικανός επιχειρηματίας Ερνέστο Τιναχέρο ήταν σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Βαγιαδολίδ, αλλά οι συζητήσεις διακόπηκαν με απόφαση του προέδρου των "μπλανκιβιολέτας".

Όπως φαίνεται, ο λόγος αυτής της εξέλιξης ήταν ο Ρονάλντο και η δελεαστική πρόταση που κατάθεσε και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο αφεντικό της ομάδας που ανέβηκε φέτος στην La Liga.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ