LA LIGA

O Ράμος γκρινιάζει για τις 29 ώρες ξεκούρασης της Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, υποστήριξε ότι ο ορισμός του clasico για την 18η Δεκεμβρίου βγάζει ζημιωμένη την ομάδα του καθώς θα έχει 29 ώρες λιγότερη ξεκούραση από την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η συνέντευξη Τύπου να έγινε για την αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την αντίστοιχη της Μάλτας για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά αναπόφευκτα από τη συζήτηση δεν ξέφυγε το ισπανικό clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου στις 21:00.

O αρχηγός της φούρια ρόχα και των μερένγκες, Σέρχιο Ράμος, υποστήριξε ότι η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας βγαίνει ζημιωμένη καθώς θα έχει 29 ώρες λιγότερες ξεκούρασης από τους μπλαουγκράνα.

"Στην τελική η μόνη που βγήκε ζημιωμένη από αυτό είναι η Ρεάλ. Για να μα μην βγαίναμε ζημιωμένοι θα έπρεπε να παίξουμε την ίδια ημέρα με την Μπαρτσελόνα και να έχουμε τις ίδιες ημέρες ξεκούρασης με την Μπαρτσελόνα. Όπως και να' χει θα πάμε με ό,τι έχουμε για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι", υποστήριξε ο Ανδαλουσιάνος.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Σοθιεδάδ στο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17:00, ενώ η Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια στο Μεστάγια στις 15 του επόμενου μήνα στις 22:00.

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ