LA LIGA

Ο Πάρτεϊ ζήτησε συγγνώμη από τον οπαδό που πέτυχε με την μπάλα στο Βαλένθια - Ατλέτικο

Atletico's Thomas Partey celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Levante at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Thomas Partey celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Levante at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Το άστοχο σουτ του Τόμας Πάρτεϊ πέτυχε... φίλαθλο στο "Mestalla" με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε. Έτσι, την Τρίτη (21/8) ο μέσος της Ατλέτικο ζήτησε συγγνώμη από το "θύμα" του.

Ατλέτικο και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο "Mestalla", τη Δευτέρα (20/8), για την πρώτη αγωνιστική της La Liga.

Ο τεχνικός των "κολτσονέρος", Ντιέγκο Σιμεόνε, πέρασε τον Τόμας Πάρτεϊ στη θέση του Άνχελ Κορέα στο 81ο λεπτό. Ένα σουτ που επιχείρησε ο 25χρονος Γκανέζος δεν ήταν και τόσο εύστοχο. Τουναντίον, ήταν τόσο άστοχο που πέτυχε φίλαθλο στην εξέδρα και του έσπασε τα γυαλιά που φορούσε.

Ο Τόμας Πάρτεϊ ενημερώθηκε για το γεγονός κι απολογήθηκε από τα social media. "Καλημέρα, Χοσέ. Μόλις έμαθα ότι χθες σε πέτυχα με την μπάλα στο "Mestalla". Ελπίζω να είσαι καλά. Λυπάμαι για τα γυαλιά σου, δεν το ήθελα", ήταν το περιεχόμενο του tweet του.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ