LA LIGA

Ο Ντιέγκο Κόστα "κράζει" την ομάδα του!

Atletico forward Diego Costa gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Atletico Madrid at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Atletico forward Diego Costa gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Atletico Madrid at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Κράξιμο στην Ατλέτικο made in Ντιέγκο Κόστα, με τον αγωνιστικό χώρο της μαδριλένικης έδρας να... φταίει στον πολιτογραφημένο Ισπανό φορ.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος σχολίασε με αρνητικό τρόπο την κατάσταση του χλοοτάπητα στο "Wanda Metropolitano".

"Το χορτάρι στο Wanda είναι άθλιο. Ο αγωνιστικός χώρος έχει αλλάξει πολύ από τη μία σεζόν στην άλλη. Είναι σε κάκιστη κατάσταση. Μεταξύ μας, μιλάμε γι' αυτό, ότι δεν μπορούμε να έχουμε στην έδρα μας έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 29χρονου επιθετικού των "κολτσονέρος", στη μεικτή ζώνη μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο Πριγκιπάτο με την Μονακό για το Champions League .

Για μία ακόμη φορά, το πυρινικό όπλο στη γραμμή κρούσης του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας φανερώνει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, καθώς και το φλογερό ταμπεραμέντο που διαθέτει, αφού δεν διστάζει να τα βάλει με την ίδια του την ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ