LA LIGA

Ο Μέσι περπατούσε στο "Clásico"

Barcelona's Lionel Messi shoots a free kick during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi shoots a free kick during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Στο 83% της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο Λιονέλ Μέσι περπατούσε κι όμως είχε ένα γκολ, μία ασίστ και οι Καταλανοί νίκησαν 3-0 (video)

Όταν είσαι ο καλύτερος στον κόσμο ξέρεις τι πρέπει να κάνει πότε ακριβώς να το κάνεις, σπαταλώντας την ενέργειά σου μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Έτσι λοιπόν και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος περπατούσε στο 83% του χρόνου της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Είχε όμως ένα γκολ, μία ασίστ και οι Καταλανοί νίκησαν 3-0 στο "Santiago Bernabéu".

Έρχεται και Μουντιάλ βλέπετε, η "Μπάρτσα" δεν έχει και αντίπαλο στην διεκδίκηση του τίτλου στην Ισπανία, έτσι ο Μέσι θα τρέξει μόνο όταν πρέπει.

Στο παρακάτω γραφικό του "periodico" βλέπετε πως περπατούσε στο 83.10% του χρόνου, έκανε jogging στο 10.80%, έτρεξε στο 4.95% και έκανε σπριντ στο 1.15% του χρόνου.

Ο Μέσι περπατούσε στο "Clásico"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να έχει πάνω του τον Ματέο Κόβατσιτς και στο 1-0 ο Μέσι έμεινε πίσω, κρατώντας πάνω του τον Κροάτη, έτσι ο Ράκιτιτς βρήκε κενό στο κέντρο απ' τη μία περιοχή και έφτασε στην άλλη. Ακόμη και περπατώντας σε αυτό το γκολ είχε συμμετοχή!

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-3

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ