LA LIGA

Ο Μαρθελίνο "έκραξε" τον Μπατσουαγί μετά την ευκαιρία: "Δεν αρμόζει σε παίκτη της Primera" (VIDEO)

Belgium's Michy Batshuayi yells in frustration after missing a shot on goal during the UEFA Nations League soccer match between Belgium and Iceland at the King Baudouin stadium in Brussels, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Belgium's Michy Batshuayi yells in frustration after missing a shot on goal during the UEFA Nations League soccer match between Belgium and Iceland at the King Baudouin stadium in Brussels, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο επιθετικός της Βαλένθια, Μισί Μπατσουαγί, έχασε σπάνια ευκαιρία στην ήττα (2-1) από τη Χιχόν για το Copa del Rey και ο τεχνικός των "νυχτερίδων" τον "έκραξε" δημόσια. Πιθανότατα, όμως, θ' αποχωρήσουν και οι δύο! (VIDEO)

Η Βαλένθια γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Χιχόν στο "Μολινόν" για το Copa del Rey και οι "νυχτερίδες" καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν στο "Μεστάγια".

Ο Βέλγος φορ της Βαλένθια, Μισί Μπατσουαγί, έχασε σπάνια ευκαιρία. Δεν εκμεταλλεύτηκε "δώρο" των γηπεδούχων, προσπάθησε να περάσει τον Ντάνι Μαρτίν, αλλά κλείστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Μαρθελίνο εξοργίστηκε. Τον "έκραξε" δημόσια: "Δεν αρμόζει σε παίκτη της Primera αυτή η αντίδραση", υποστήριξε. Έτσι κι αλλιώς, ο Βέλγος αναμένεται ν' αποχωρήσει άμεσα καθώς θα τερματιστεί ο δανεισμός του από την Τσέλσι.

Πιθανότατα, όμως, θ' αποχωρήσει κι ο Μαρθελίνο από τη Βαλένθια, καθώς η πορεία της τρέχουσας σεζόν είναι απογοητευτική (στα πρόθυρα αποκλεισμού από το Copa del Rey, στη 12η θέση στη Liga, συνεχίζει στο Europa League).

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ