ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουέγιαρ την "είπε" στους παίκτες της Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ιβάν Κουέγιαρ εξέφρασε το παράπονό του για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως μετά τον αγώνα δεν έδωσαν συγχαρητήρια στον ίδιο και τους συμπαίκτες του για τη νίκη.

Η τραγική αντίδραση των Πικέ και Βερμάλεν σε δύο στιγμές που είχαν διαφορά μεταξύ τους μόλις δύο λεπτά έφερε νέα γκέλα για την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα μέσα σε λίγα 24ωρα. Η ομάδα του Βαλβέρδε ηττήθηκε από την ψυχωμένη Λεγανές με 2-1, που μέχρι τότε δεν είχε πάρει ούτε βαθμό από τους "μπλαουγκράνα".

Ο τερματοφύλακας της Λεγανές, Ιβάν Κουέγιαρ, ο οποίος για καιρό ακουγόταν για τον Ολυμπιακό, αλλά εντέλει δεν προχώρησε η περίπτωσή του, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του με τις επεμβάσεις που έκανε στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έριξε... καρφιά στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα για το γεγονός ότι δεν τους έδωσαν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Εμείς είμαστε η Λεγανές, μια ταπεινή ομάδα. Θέλω όμως κάποιος που είναι συνηθισμένος στις νίκες, όταν χάνει, να χαιρετάει και να δίνει συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα, κάτι που δεν έκαναν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σε εμάς", ανέφερε με παράπονο ο Κουέγιαρ.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ