LA LIGA

"Ντου" οπαδών στην προπόνηση της Μάλαγα: "Μίτσελ φύγε"!

"Ντου" οπαδών στην προπόνηση της Μάλαγα: "Μίτσελ φύγε"!

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Μάλαγα το βράδυ της Πέμπτης (28/12), καθώς οπαδοί της ομάδα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, συνομίλησαν με παίκτες και ζήτησαν την αποπομπή του Μίτσελ! (VIDEO)

Η κάκιστη πορεία της Μάλαγα τη φετινή σεζόν έχει προκαλέσει μία έκρυθμη κατάσταση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης (28/12) αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και φώναξαν συνθήματα κατά του τεχνικού της ομάδας, Μίτσελ, των ποδοσφαιριστών, αλλά και του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Αμπλουλάχ μπεν Νάσερ Αλ Τάνι.

Μερικοί απ' τους παίκτες, όπως ο Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς κι ο Αντριάν, θέλησαν να συνομιλήσουν με τους αγανακτισμένους οπαδούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ την ίδια τύχη είχε κι η προσπάθεια του Μίτσελ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά οι φίλοι της Μάλαγα ήταν ανένδοτοι και του ζητούσαν να αποχωρήσει απ' την ομάδα.

Η Μάλαγα, ύστερα από 17 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 19η θέση με 11 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους απ' την Αλαβές που είναι πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε το VIDEO:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ