LA LIGA

Ντελ Μπόσκε: "Σιμεόνε, ο καλύτερος προπονητής το 2016"

Ντελ Μπόσκε: "Σιμεόνε, ο καλύτερος προπονητής το 2016"

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μίλησε για τα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Διαβάστε τις προβλέψεις του για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και προπονητή του 2016.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναφέρθηκε στα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τα οποία θα απονεμηθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, έκανε λόγο και στο προσεχές Clásico (3/12 17:15) και τους δύο προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ερώτηση για το ποιος θα στεφθεί "Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του 2016": "Οι Μέσι και Ρονάλντο κυριαρχούν εδώ κι αρκετά χρόνια. Για μένα είναι και οι δύο οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου".

Ακόμα, 65χρονος στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχουν μόνο δύο Ισπανοί στη λίστα της FIFA (σ.σ. Αντρές Ινιέστα και Σέρχιο Ράμος): "Οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζεράρ Πικέ θα μπορούσαν να ήταν υποψήφιοι. Έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ισπανικό ποδόσφαιρο".

Επιπλέον, ο Ντελ Μπόσκε υποστήριξε ότι θα είναι ικανοποιημένος σε περίπτωση που διακριθεί Ισπανός προπονητής στην κατηγορία "Καλύτερος Προπονητής 2016": "Θα είμαι χαρούμενος αν το κερδίσει Ισπανός. Είμαι υποστηρικτής του Ντιέγκο Σιμεόνε. Έχει δώσει 'ταυτότητα' στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια, δεν το λέω για να μειώσω τους άλλους υποψηφίους. Η αλήθεια είναι ότι τους έχω όλους σε εκτίμηση".

Μάλιστα, ερωτήθηκε και για τους Λουίς Ενρίκε και Ζινεντίν Ζιντάν, οι οποίοι ήταν ποδοσφαιριστές του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το Σάββατο (3/12) θα βρεθούν αντιμέτωποι στο El Clásico (17:15): "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αποδεικνύεται ότι έγιναν σπουδαίοι προπονητές. Έχουν διαφορετική φιλοσοφία, αλλά κάνουν και οι δύο εκπληκτική δουλειά".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ