LA LIGA

Νολίτο: "Δεν πάω στη Μπαρτσελόνα τον Γενάρη"

Νολίτο: "Δεν πάω στη Μπαρτσελόνα τον Γενάρη"
CELTA CORDOBA

Στην Ισπανία αναφέρουν πως πρωταρχικός στόχος της Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Νολίτο. Αυτός με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Marca απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από τη Θέλτα πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νολίτο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Marca ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του καθώς όλα τα ΜΜΕ στην Ισπανία τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η τιμωρία που επέβαλε η FIFA στην Μπάρτσα λήγει στα μέσα Γενάρη και οι ιθύνοντες βρίσκονται από τώρα σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας. Υπήρχαν σκέψεις να επαναφέρουν τον Νολίτο στη Βαρκελώνη αλλά μετά την ήττα από τη Θέλτα με 4-1 έγινε ο πρωταρχικός τους στόχος καθώς έκανε την άμυνα της Μπαρτσελόνα άνω-κάτω.

Για το ενδεχόμενο να φύγει τον Γενάρη δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ο Θεός θα αποφασίσει το μέλλον μου. Δεν πρόκειται να φύγω τον Ιανουάριο. Είμαι ευτυχισμένος στο Βίγκο".

Το Σάββατο (24/10) η Θέλτα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα της Γαλικίας έχει σκοπό να επαναλάβει τον θρίαμβο με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Νολίτο είπε εν όψει του αγώνα: "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα. Είναι εξαιρετική ομάδα και σίγουρα είναι τα φαβορί. Θα παίξουμε ως ίσοι, χωρίς φόβο". Για το αν μπορούν να κάνουν "ζημιά" στη "βασίλισσα": "Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και είμαστε πανέτοιμοι μπορούμε να κάνουμε μεγάλη "ζημιά" στη Ρεάλ".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ