LA LIGA

Νίκησε η Βαλένθια τη Λας Πάλμας, αγωνίστηκε ο Αραούχο

Νίκησε η Βαλένθια τη Λας Πάλμας, αγωνίστηκε ο Αραούχο

Με τον Τζάτζα να σκοράρει, η Βαλένθια νίκησε πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 τη Λας Πάλμας στο "Μεστάγια" για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Από το 33' με δέκα οι φιλοξενούμενοι, έπαιξε 15 λεπτά ο Αραούχο.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην φετινή La Liga η Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" επικράτησαν 1-0 της Λας Πάλμας στην έδρα τους και το τρίποντο ήρθε πιο εύκολα απ΄ό,τι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 33' για αποβολή του Χαλίλοβιτς με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Κανσέλο (κλείνει στην Ίντερ).

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 22' με πολύ όμορφο πλασέ του Τζάτζα, ενώ η γηπεδούχος ομάδα έχασε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα, τα οποία όμως δεν ήρθαν, γι' αυτό και το σκορ παρέμεινε... ισχνό.

Για τη Λας Πάλμας αγωνίστηκε και ο Σέρχιο Αραούχο, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 78’, χωρίς όμως να φανεί ιδιαίτερα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εξακολουθεί να αποτελεί όνειρο για την Ένωση και ελπίζουν στο θαύμα ως το τέλος του Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το γκολ του Γκαμπριέλ έδωσε τη νίκη (1-0) στη Λεγκανές επί της Αλαβές στο "Butarque" στο πρώτο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/8)

Λεγκανές - Αλαβές 1-0(23' Γκαμπριέλ)

Βαλένθια - Λας Πάλμας 1-0 (22' Τζάτζα)

Σάββατο (19/8)

Θέλτα - Σοθιεδάδ (19:15)

Ζιρόνα - Ατλέτικο (23:15)

Σεβίλλη - Εσπανιόλ (23:15)

Κυριακή (20/8)

Μπιλμπάο - Χετάφε (19:15)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις (21:15)

Ντεπορτίβο - Ρεάλ (23:15)

Δευτέρα (21/8)

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ (21:15)

Μάλαγα - Έιμπαρ (23:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ