LA LIGA

Νέος τεχνικός της Σεβίλλης ο Μπερίσο

Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Σεβίλλη θέλει τον... Αργεντινό της κι επισημοποίησε την πρόσληψη του Εδουάρδο Μπερίσο ως αντικαταστάτη του Χόρχε Σαμπαόλι στην τεχνική της ηγεσία.

Από τη στιγμή που ο Χόρχε Σαμπαόλι έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη για να αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, ο τεχνικός διευθυντής των "νερβιονένσες", Όσκαρ Άριας, είχε βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο πρώην τεχνικός της Θέλτα (αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Γαλικίας), Εδουάρδο Μπερίσο, ήταν από την πρώτη στιγμή ο νο1 στόχος.

Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων παρατηρήθηκε οικονομική διαφορά, αλλά ξεπεράστηκε κι αυτός ο "σκόπελος". Οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν, το βράδυ της Τετάρτης, τη συμφωνία τους με τον "Τότο".

"Η Σεβίλλη ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Εδουάρδο Μπερίσο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντινός θα φθάσει στη Σεβίλλη τις επόμενες ημέρες για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να παρουσιαστεί", αναφέρει η ανακοίνωση που συντάχθηκε στη Νερβιόν.

O "Τότο" ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στην εθνική Χιλής και μετά πέρασε από τους πάγκους των Ο' Ίγκινς, Εστουδιάντες και Θέλτα με την οποία έφθασε στα ημιτελικά του Europa League της σεζόν που μόλις τελείωσε.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ