LA LIGA

Μπόατενγκ: "Αγόρασα τρία αυτοκίνητα σε μια ημέρα"!

Μπόατενγκ: "Αγόρασα τρία αυτοκίνητα σε μια ημέρα"!
© BONGARTS/GETTY IMAGES

O μεσοεπιθετικός της Λας Πάλμας, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην "Daily Mail" και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αγόρασε τρία αυτοκίνητα μέσα σε μία ημέρα όταν ήταν 20 ετών.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ θεωρήθηκε ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσεις τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Την εφετινή σεζόν, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Λας Πάλμας, με την οποία μετράει έξι γκολ και μία ασίστ σε 16 παιχνίδια, δείχνοντας να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Μάλιστα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη " Daily Mail", o 29χρονος άσος είχε διάθεση για αυτοκριτική.

Ο Μπόατενγκ αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, αποκαλύπτοντας πως αγόρασε τρία(!) αυτοκίνητα μέσα σε μία ημέρα, ενώ παράλληλα θεωρούσε πως μέσω των χρημάτων μπορεί να αγοράσει τον κόσμο.

"Ναι, είναι αλήθεια. Αγόρασα τρία αυτοκίνητα μέσα σε μία ημέρα. Ακόμα έχω τη φωτογραφία με τα τρία αυτοκίνητα έξω απ' το σπίτι μου, στην οποία στέκομαι λες και είμαι ο 50 Cent. Την κοιτάζω κάποιες φορές και λέω: 'Κοίτα πόσο χαζός ήμουν'. Όταν είσαι 18 ετών, δεν γνωρίζεις τίποτα. Στην εποχή μας, όταν είσαι 18 ετών και παίρνεις 5.000.000 ευρώ το χρόνο, νομίζεις πως μπορείς να αγοράσεις τον κόσμο. Αυτό ακριβώς σκέφτεσαι: 'Μπορώ να αγοράσω φίλους, μπορώ να αγοράσω κοπέλες, μπορώ να αγοράσω αμάξια, μπορώ να αγοράσω τα πάντα", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το διάστημα που αγωνίστηκε στην Τότεναμ:

"Ο Γιολ, ένα μήνα αφότου ανέλαβε, μου είπε: 'Δεν σε υπολογίζω'. Αισθάνθηκα πως είμαι εγώ ενάντια σ' όλο τον κόσμο. Είχα πολλά χρήματα γι' ένα 20χρονο παιδί. Επομένως σκέφτηκα: 'Οκ, δεν με θες. Οπότε, θα απολαύσω τη ζωή μου. Θα βγαίνω διαρκώς στα κλαμπ'. Έτσι, όμως, δεν μπορείς να αποδόσεις. Καταλήγεις να προσπαθείς να αγοράσεις την ευτυχία.

Αγόρασα μία Lamborghini. Φανταστικό. Ύστερα από μία εβδομάδα έπαψα να είμαι χαρούμενος. Μετά από αυτό έπαψα να οδηγώ. Ποιος οδηγάει Lamborghini στο Λάουτον; Έρχονταν φίλοι να με επισκεφθούν, αλλά δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Δεν ήταν ο τύπος του φίλου που θα σου έλεγε: 'Τι στο διάολο κάνεις; Κάνε προπονήσεις και παίξε ποδόσφαιρο. Τους ένοιαζε μόνο να βγαίνουμε έξω".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ