Μπιλμπάο: Η απάντηση του Μπερίσο για το αρνητικό σερί είναι "μάθημα ζωής"

Ο τεχνικός της Μπιλμπάο, Εδουάρδο Μπερίσο, ρωτήθηκε για το αρνητικό σερί (12 ματς χωρίς νίκη) των "λεόνες" κι απάντησε με ένα "μάθημα ζωής".

Η Μπιλμπάο έμεινε για δώδεκα διαδοχικά ματς μακριά από τη νίκη και οι Βάσκοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αργεντινό τεχνικό της, Εδουάρδο Μπερίσο, εάν αισθάνεται πίεση στον πάγκο των "λεόνες".

Ο "Τότο" έδωσε την απάντηση που δεν περίμενε κανείς στην αίθουσα Τύπου. Θυμήθηκε ότι πέρυσι τέτοια εποχή αναγκάστηκε να σταματήσει να προπονεί τη Σεβίλλη για να υποβληθεί σε επέμβαση κι εν τέλει να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο κι έδωσε ένα μάθημα ζωής.

"Γεννήθηκα αισιόδοξος. Πριν από ένα χρόνο μου είπαν ότι έπρεπε να σταματήσω να προπονώ για κάποια σημαντικά προσωπικά ζητήματα, όπως η περιπέτεια υγείας που πέρασα. Δεν απογοητεύτηκα στη ζωή μου, για θέματα πιο βαθιά από το να χάσεις ένα ματς. Ο κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει με την προσωπική του εμπειρία ότι η ζωή είναι να ξυπνάς με όρεξη και ν' απολαμβάνεις την κάθε ημέρα. Η μεγαλύτερη μου επιτυχία, είναι να ζω με τον τρόπο μου.

Ένας καταθλιπτικός προπονητής, δεν υπάρχει. Ένας καταθλιπτικός ηγέτης, δεν υπάρχει. Ένας αρχηγός φοβητσιάρης, δεν υπάρχει. Ένα καταθλιπτικός δημοσιογράφος υπάρχει; Πρέπει να σηκώνεσαι όλες τις ημέρες και να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα", υποστήριξε ο 49χρονος Νοτιοαμερικανός.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί δεν πρέπει να στηρίζεις τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Σε μια χώρα που ψάχνουμε τον πολιτισμό με το κυάλι, ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ