LA LIGA

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή στην ανατροπή και διπλό για τη βασίλισσα

Real Madrid's Federico Valverde, right, celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, Sept. 26, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez)
Real, 2020-21, AP Images AP IMAGES

Σε ένα πανέμορφο ματς με πέντε γκολ, δύο ανατροπές του σκορ, πέναλτι, κόκκινη, χρήση του VAR, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες η Ρεάλ κέρδισε την Μπέτις εκτός έδρας με 3-2 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι με εναλλαγή στο σκορ, ανατροπή στην ανατροπή, πέναλτι, δοκάρια, κόκκινη και αρκετή χρήση του VAR η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί της Μπέτις και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga. Το παιχνίδι ήταν πανέμορφο σε εξέλιξη με τις δύο ομάδες να προσφέρουν αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Βαλβέρδε στο 14' μετά από ωραία ενέργεια από τον Μπενζεμά και πλασέ του νεαρού μέσου από κοντά. Οι γηπεδούχοι όμως έφεραν το ματς στα ίσια στο 35' με κεφαλιά του Μαντί και μετά από δύο λεπτά έφτασαν στην ολική ανατροπή με γκολ του Καρβάλιο με δυνατό σουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ρεάλ στάθηκε τυχερή και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Έμερσον. Στο 67' ο Έμερσον ανέτρεψε τον Γιόβιτς εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Ρεάλ πίεσε και στο 82' κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπάτρα. Ο Σέρχιο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για την ανατροπή της Ρεάλ που έφτασε στο 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Έμερσον, Μαντί, Μπάτρα, Μορένο, Ροντρίγκεζ, Γουίλιαμ, Φεκίρ, Χοακίν, Κανάλες, Σανάμπρια

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαραν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί, Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Κρόος, Όντεγκαρντ, Μπενζεμά, Γιόβιτς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Αλαβές - Χετάφε 0-0

Βαλένθια - Ουέσκα 1-1 (38' Βάις / 63' Σιόβας)

Έλτσε - Σοθιεδάδ 0-3 (55' Πόρτου, 77' πεν. Γιανουζάι, 90+4' Λόπες)

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (35'Μαντί,37'Καρβάλιο/14'Βαλβέρδε,48'Έμερσον (αυτ),82'Ράμος)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Οσασούνα - Λεβάντε (13:00)

Έιμπαρ - Μπιλμπάο (15:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα (17:00)

Καντίθ - Σεβίλλη (19:30)

Βαγιαδολίδ - Θέλτα

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ (22:00)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην ισπανική λίγκα και όχι μόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ