ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέτις: Ο Λο Τσέλσο γίνεται η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της αντιπάλου του Ολυμπιακού

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπέτις, ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Χιοβάνι Λο Τσέλσο από την Παρί Σεν-Ζερμέν κι ο Αργεντινός θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "βερδιμπλάνκος" πίσω από τον Ντενίλσον.

Αφίχθη στη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Παρί Σεν-Ζερμέν με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όχι μόνο πήρε, αλλά υπό τις οδηγίες του Κίκε Σετιέν έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του Europa League, Μπέτις, ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του 22χρονου Αργεντινού διεθνή μέσου από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι "βερδιμπλάνκος" ετοιμάζονται να καταβάλουν το ποσό των 22.000.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Ο "μονίτο" θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας από τη Σεβίλλη. Προσπερνά τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό μέσο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο αντί 20.000.000 ευρώ και θα βρίσκεται πίσω από τον Ντενίλσον. Ο Βραζιλιάνος "θρύλος" των "βερδιμπλάνκος" αποκτήθηκε το 1998 από τη Σάο Πάουλο αντί 30.000.000 ευρώ (με την αναγωγή από τις πεσέτας που ήταν τότε το εθνικό νόμισμα της Ισπανίας).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ