LA LIGA

Μπέτις - Έιμπαρ 1-1: Έσωσαν το βαθμό οι Ανδαλουσιάνοι

Real Betis' Marc Bartra, left, celebrates his goal with teammate Antonio Barragan in the second half of a friendly soccer match against D.C. United, Wednesday, May 22, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)
Real Betis' Marc Bartra, left, celebrates his goal with teammate Antonio Barragan in the second half of a friendly soccer match against D.C. United, Wednesday, May 22, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

H Έιμπαρ προηγήθηκε στη Σεβίλλη με την εκτέλεση πέναλτι του Ορεγιάνα, αλλά η Μπέτις ισοφάρισε σε 1-1 χάρη σε γκολ του Λορέν Μορόν το οποίο μέτρησε σωστά μετά από εξέταση της φάσης με VAR.

Το σερί δυο νικών της Έιμπαρ διεκόπη στη Σεβίλλη παρά το γεγονός ότι οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φάμπιο Ορεγιάνα στο 34ο λεπτό.

Η Μπέτις πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο κι έφθασε στην ισοφάριση με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 66ο λεπτό. Η φάση εξετάστηκε με τη βοήθεια του VAR για πιθανό οφσάιντ του Μπάρτρα στην πάσα με κεφαλιά, αλλά από το ριπλέι φάνηκε ότι ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός έστω κι οριακά καλυπτόταν από τον Πάουλο Ολιβέιρα.

Οι βερδιμπλάνκος άφησαν πίσω τους τη συντριβή στο Θεράμικα από τη Βιγιαρεάλ κι έσωσαν την παρτίδα στο ματς με την ανεβασμένη Έιμπαρ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ