LA LIGA

Μπελάς για Μπέτις τα νυχτοπερπατήματα του Φαν ντερ Φάαρτ

Μπελάς για Μπέτις τα νυχτοπερπατήματα του Φαν ντερ Φάαρτ

Μπελά δημιουργούν στην Μπέτις τα νυχτοπερπατήματα του Ολλανδού μέσου της, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ. Διάψευση από τον τεχνικό διευθυντή, Εδουάρδο Μαθία.

Αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ορμώμενος εξ' Αμβούργου. Ο 32χρονος Ολλανδός μέσος, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, δεν έχει φορέσει παρά μόνο 49 λεπτά τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης, στο ματς με την Ντεπορτίβο, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο δεν φαίνεται, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, να τον απασχολεί και πολύ. Πρόσφατα διέρρευσαν στον Τύπο φωτογραφίες με τον Ολλανδό να διασκεδάζει σε διάφορα μέρη της πόλης της Ανδαλουσίας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν της Μπέτις, Εδουάρδο Μαθία, προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση:

"Είδα τις ίδιες φωτογραφίες τον Αύγουστο και μου τις έστειλαν ξανά τώρα. Δεν είναι δυνατόν να είναι στο ίδιο μέρος, με την ίδια μπλούζα και το ίδιο παντελόνι, ένα μήνα μετά. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχε ένα τραυματισμό στο χειρότερο σημείο. Όταν τραυματίζεσαι στην προετοιμασία δεν είναι το ίδιο με το να τραυματιστείς στο Γενάρη ή το Φλεβάρη".

Ο Εδούαρδο Μαθία ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι ο Φαν ντερ Φάαρτ αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τη στήριξη σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ολλανδός θα επανέλθει στη δράση και θα βοηθήσει την Μπέτις.

Όσον αφορά στα νυχτοπερπατήματα, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού τόνισε: "Να είναι όλοι σεμνοί και να προσέχουν. Η ποιότητα ζωής στη Σεβίλλη είναι καλή και μερικοί δεν το καταλαβαίνουν σωστά"

Η Μπέτις μετά από επτά αγωνιστικές στην Primera Division είναι στην όγδοη θέση της συνολικής κατάταξης έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς. Επόμενο ματς το Σάββατο, στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" με αντίπαλο την Εσπανιόλ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ