LA LIGA

Μπαρτσελόνα: Χωρίς γκολ και ασίστ ο Μέσι με Ρεάλ μετά την αποχώρηση Κριστιάνο

Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έχει παίξει σε πέντε clasico μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους και δεν έχει σκοράρει, ούτε έχει δώσει ασίστ σε κάποιο από αυτά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου, με τον Λιονέλ Μέσι να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά στο clasico της Κυριακής.

Αυτό ήταν το πέμπτο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου στο οποίος αγωνίστηκε ο Αργεντινός μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο - ο οποίος επέστρεψε στη Μαδρίτη, παρακολούθησε το ματς και πανηγύρισε το γκολ του Βινίσιους - από τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018.

Ο πούλγκα δεν έχει καταφέρει είτε να βρει δίχτυα, είτε να βοηθήσει συμπαίκτη του με ασίστ να το κάνει σε κανένα από αυτά τα πέντε. Αντίθετα, στα πέντε που είχαν προηγηθεί της αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Μαδρίτη με προορισμό το Τορίνο είχε πέντε γκολ, μία ασίστ και ένα δοκάρι!

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ